Šole

BG_šavs_IMG_3675 copyPasje šole Varangian se lahko udeležijo psi vseh pasem, velikosti in karakterjev. V prvi vrsti pa je namenjena šolanju psov pasem, za katere je zaradi njihovih karakternih predispozicij bolj verjetno, da ob neprimernem ali napačnem ravnanju in vzgoji razvijejo agresivno vedenje.

Programi

Vsebina programov je prilagojena tako, da pokriva vsa področja, ki so še posebej BG_šavs_IMG_3569 copypomembna za uravnovešen psiho-fizični razvoj psa.

Z vsemi novimi tečajniki začnemo z individualnim delom. Na ta način pes in vodnik usvojita osnove dela v mirnem in nemotečem okolju. Ko sta oba pripravljena na nove izzive, delamo v manjših skupinah, hodimo na izlete v urbano okolje, živalski vrt, ipd. Cilj naših srečanj ni samo šolanje, temveč tudi vzgajanje – tako psa kot tudi vodnika 😉

ZA VEČ INFORMACIJ, POKLIČITE 068-615-399 ali PIŠITE na info@varangian.si.

ODPRAVLJANJE VEDENJSKIH PROBLEMOV

ŠPORTNA KINOLOGIJA

OSNOVNA POSLUŠNOST

PRVI KORAKI…

ZABAVNO DELO S PSOM

CELJE

Za zaključek…

Nevarnih pasem NI. So le zahtevne pasme, ki potrebujejo več dela in pozornosti na detajle. Prav tako, (skoraj) noben pes ne postane nevaren sam od sebe, temveč kot posledica slabega, nedoslednega ali površnega ravnanja lastnika ali vzreditelja oz. negativnih dejavnikov v okolju (napadi drugih psov, ipd.) Seveda obstajajo izjeme. Najdejo se posamezni psi, ki imajo, zaradi slabih vzrejnih praks, gensko pogojen izredno visok nivo agresije. Takšni posamezniki so redki in jih lahko najdemo pri večini pasem.

Načeloma velja pravilo, da je naš pes takšen, kot si ga naredimo. Če se odločite za zahtevno/delovno pasmo, morate biti v svojega novega prijatelja pripravljeni vložiti več časa in truda. Pasja šola Varangian pa vam bo pri tem pomagala z vodstvom, nasveti in veliko veliko prakse.

One thought on “Šole

Comments are closed.